Új szólóalbumot ad ki Marty Friedman. A Megadeth egykori gitárosa a ’Tokyo Jukebox’ sorozatot folytatja, és „vidám”, valamint „szerotoninszint-növelő” zenét ígér.

Marty Friedman

Érkezik Marty Friedman új szólólemeze, a ’Tokyo Jukebox’ sorozat harmadik felvonása. A ’Tokyo Jukebox 3’ az előző fejezetekhez hasonlóan J-Pop és J-Rock dalok feldolgozásait foglalja magába, Japánban pedig már október 21-én megjelenik. „Ahogy mindenki, én is nehezen élem meg a 2020-as évet – mondta Friedman. – Mindannyian szenvedünk a szórakozás masszív hiányától, úgyhogy azt tűztem ki küldetésemnek, hogy a legmagasabb szintű vidám és szerotoninszint-növelő zenét készítsek, olyan anyagot, mely remélhetőleg minden érzékedet feléleszti, és kemény.”

A 2017-es ’Wall Of Sound’ folytatása a világ többi pontján a Prosthetic Records gondozásában kerül boltokba, a megjelenés dátumát azonban későbbre ígérte a gitáros, addig azonban megsasolható az album borítója. Kapcsolódó hír, hogy készül a Marty Friedman pályafutását bemutató dokumentumfilm is, a ’Spacefox’. A Jeremy Frindel rendezőhöz köthető film várhatóan 2021 folyamán jelenik meg.

Marty Friedman


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás