A  Megadeth vezére, Dave Mustaine megírta élete egy szakaszát, melynek előszavát nem más, mint a Guns N’ Roses gitárosa, Slash írta. A kötet ősszel érkezik a boltokba.

Megadeth Bio

Dave Mustaine könyve a Megadeth egyik legismertebb lemezének címét viseli, a ’Rust In Peace: The Inside Story Of The Megadeth Masterpiece’ kötetet ráadásul Slash gondolatai vezetik be. Ebből már rájöhetünk, hogy az írásban a lemez születését és annak körülményeit részletezi Mustaine. A könyv szeptember 8-án jelenik meg a Hachette Books gondozásában.

 

 

„Dave Mustaine könyve bemutatja, hogyan indult a zenekar, hogyan nőtt a sikerük, hogyan kezelték mindezt és a hírnév miatti nagy nyomás miként vezetett a zenekar feloszlásához. Ez egy olyan banda úttörő sikereiről szól, mely antipop előadóként indult el a mainstream irányába (vagy a mainstream indult el feléjük) a nyolcvanas-kilencvenes évek fordulójának változásaiban, melyben a rock and rollal együtt járt a drog, a hatalom és más rossz dolgok is.” – szól a könyv beharangozója.

 

Megosztás