Több ízben is beszámoltunk arról, hogy a Cannibal Corpse ’Violence Unimagined’ címmel új anyaggal jelentkezik, amely a négy évvel ezelőtt megjelent ’Red Before Black’ korongot követi. Jó hír, hogy a Metal Blade Records a megjelenés napján hivatalosan elérhetővé tette a teljes lemezt a YouTube-on, így az Inhuman Harvest és a Murderous Rampage dalok klipjei után most az egész albumot végighallgathatod.

A ’Violence Unimagined’ [elképzelhetetlen erőszak] cím tömören foglalja össze, hogy milyen élményben lesz része annak, aki meghallgatja a zenekar tizenötödik nagylemezét. A banda nem hazudtolta meg önmagát, a tizenegy dalt tartalmazó korong indulatokkal teli és lélegzetelállító precízséggel eljátszott korszerű death metalt tartalmaz a műfaj egyik legnépszerűbb csapatától. Céljuk most sem volt más, mint megírni a legkeményebb és legemlékezetesebb dalokat.

 

 

A zenekarban alapítóként több mint harminckét évet eltöltött Alex Webster basszusgitáros a járvány okozta zeneipari válság ellenére is lelkesen várja a turnét, és bizakodó a zenekar új fejezetével kapcsolatosan. “Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Erikkel (Erik Rutan gitáros) a fedélzeten folytathatjuk a banda történetét. Úgy gondolom, hogy egy zenésznek mindig azon kell dolgoznia, hogy fejlődjön, és arra kell törekednie, hogy bármit is tesz, a maximumot hozza ki magából, tehát mi is ezt tesszük.”

A 12 verzióban megjelenő ’Violence Unimagined’ album – a fanatikus gyűjtőknek akár alternatív borítóval is – megrendelhető a Metal Blade Records hivatalos webshopjából.

Megosztás