Már két dal is meghallgatható a Six Feet Under októberi lemezéről, amely a tizenharmadik lesz a sorban. A legújabb tétel, a Zodiac rövid és velős, valamint pont olyan kegyetlen és súlyos, mint amit a zenekar régi hívei is elvárnak.

Six Feet Under

Október 2-án jelenik meg a Six Feet Under tizenharmadik albuma, a ‘Nightmares Of The Decomposed’ a Metal Blade Records gondozásában. Az énekes, Chris Barnes így fogalmazott az új dalokkal kapcsolatban: „Olyan érzés volt 25 év után ismét együtt dolgozni és lemezt írni azzal a Jack Owennel, aki régi társam volt a Cannibal Corpse-ban, mintha hazatértem volna… egy holttestekkel teli szobába. Jack ötletei és riffjei ihlettek, hogy írjak néhány hátborzongató szöveget, és valóban beindították a kreatív elmémet.”

A lemez anyagán több stúdióban dolgozott a gárda, többek között a Miamiban található Criteria Studiosban, amely az évek során otthont adott többek között az AC/DC-nek, a Black Sabbathnak és az Aerosmithnek is. A keverés Chris Carrollnak köszönhető, a maszterelés pedig Chaz Najjar munkáját dicséri. A death metal műfaj minden alapkövetelményét felvonultató frontborító Luke Hunter műalkotása.

A lemezről az eddig bemutatott két tétel alább hallgatható meg.

A ‘Nightmares Of The Decomposed’ dallistája:

01. Amputator
02. Zodiac
03. The Rotting
04. Death Will Follow
05. Migraine
06. The Noose
07. Blood Of The Zombie
08. Self Imposed Death Sentence
09. Dead Girls Don’t Scream
10. Drink Blood Get High
11. Labyrinth Of Insanity
12. Without Your Life

A Six Feet Under jelenlegi felállása:

Chris Barnes – ének
Jack Owen – gitár
Ray Suhy – gitár
Jeff Hughell – basszusgitár
Marco Pitruzzella – dob

Six Feet Under


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás