A Cattle Decapitation és a Black Dahlia Murder frontemberei összefogtak az Allegaeonnal, hogy egy ünnepi feldolgozást készítsenek a Wham! Last Christmas című örökzöldjéből.

Decapitation - Black Dahlia Murder - Allegaeon

Itt van karácsony hete, és mi lehetne még szívmelengetőbb és felemelőbb az „év legcsodálatosabb időszakában”, mint az, ha egy extrémmetál-zenekar feldolgoz egy ünnepi sztenderdet kizárólag a móka kedvéért? Semmi.

Előlépett hát a Fort Collins-i Allegaeon, akik férfiasan felnőttek a feladathoz. Metal Blade Records-béli kollégáik, Travis Ryan (Cattle Decapitation) és Trevor Strnad (Black Dahlia Murder) segítségével a Wham! klasszikusán elvégeztek egy durva ünnepi nagygenerált, ezzel végtelenül sokat javítottak rajta.

„A mindannyiunk által megszenvedett év után mi lehetne jobb módja, hogy egy kis jókedvet hozzunk az ünnepekbe, mint hallgatni egy kis death metal Wham!-et? – mondta a zenekar. – Vedd hát fel a kedvenc pulóvered, kuporodj a tűz mellé egy bóléstálnyi tojáslikőrrel és élvezd a Last Christmast! Maradj biztonságban az ünnepi szezonban is!”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás