Végre meghallgatható az új dal az Armored Sainttől. A banda október 23-án szállítja le új albumát, melyen a Guns N’ Roses billentyűse is hallható.

Armored Saint

A Metal Blade Records gondozásában jelenik meg október 23-án az Armored Saint új lemeze, a ’Punching The Sky’. A 2015-ös ’Win Hands Down’ folytatásának producere Bill Metoyer, valamint a csapat basszere, Joey Vera volt, míg a keverést Jay Rustonre (Stone Sour, Steel Panther, Amon Amarth) bízták ezúttal is. Az albumról a csapat frontembere, John Bush korábban a következőket mondta: „Nem akarok elhamarkodott kijelentést tenni, ennek ellenére elmondhatom, hogy ez egy hihetetlen album lesz. Nagyon büszke vagyok arra, amit írtunk, mivel úgy szól, mint egy 2020-as Armored Saint-lemez. Mindig a zenekar alapjaitól indulunk, ugyanakkor törekedünk a fejlődésre és feszegetjük a határainkat, valamint dalszerzés szempontjából kihívások elé állítjuk magunkat.”

Az albumon több vendégzenész is tiszteletét teszi, Patrick D’Arcy ír dudán, Jacob Ayala kisdobon segít be egy-egy dalban, de tiszteletét teszi a lemezen a Guns N’ Roses billentyűse, Dizzy Reed is, Gonzo Sandoval, az Armored Saint dobosa pedig indián furulyán színesíti az egyik dalt.

Alább az első ízelítő, az End Of The Attention Span már csekkolható is, méghozzá klippel együtt.

’Punching The Sky’ számlista:

01. Standing On The Shoulders Of Giants
02. End Of The Attention Span
03. Bubble
04. My Jurisdiction
05. Do Wrong To None
06. Lone Wolf
07. Missile To Gun
08. Fly In The Ointment
09. Bark, No Bite
10. Unfair
11. Never You Fret

Armored Saint

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás