Alig egy hónapot kell már csak várni a death metal intézmény legújabb nagylemezére, a csapat a várakozás okozta feszültség enyhítésére most újabb dallal zúzza meg a rajongóit.

A második dallal ismerkedhetünk meg a Cannibal Corpse április 16-án érkező ’Violence Unimagined’ című, a sorban már tizenötödik stúdiólemezéről. A Murderous Rampage animációs klipje is kellően erőszakosra sikeredett, akárcsak a korábban bemutatott Inhumane Harvest videója. Az újabb előzetes is előrevetíti, hogy a hamarosan érkező korong tizenegy dala indulatokkal teli és precízen eljátszott korszerű death metalt fog tartalmazni a műfaj egyik legnépszerűbb csapatától.
A ’Violence Unimagined’ hangmérnöke ezúttal is Erik Rutan volt (Hate Eternal, ex-Morbid Angel) aki egy ideje a csapat sorait erősíti. Ezt a tényt korábban Alex Webster, a zenekar alapító-basszusgitárosa így kommentálta: „Erik három komplett dalt írt a lemezhez zenével és szöveggel, a dalírási módszere, valamint a gitárjátéka is újdonság nekünk. Úgy gondolom, hogy a zenéje és a stílusa is nagyon jól illeszkedik hozzánk.”

 

 

Megosztás