Az Iron Maiden-énekes Bruce Dickinson nemrég mutatta be az Afterglow Of Ragnarok című dalt és a hozzá készült videóklipet. 19 év után jelentkezik új szólóalbummal, a ’The Mandrake Project’ már a hazai lemezboltokban is előjegyezhető 4 fizikai verzióban.

Bruce Dickinson

A ’The Mandrake Project’ március 1-jén jelenik meg a BMG kiadónál, a lemezen hallható tíz dalt Bruce Dickinson régi partnerével, társszerzőjével és producerével, Roy Z-vel írta meg. Az albumon Bruce egy régóta készülő zenei vízióját kelti életre, amelybe az első kislemezzel, az Afterglow Of Ragnarokkal már bele is kóstolhattunk. Roy Z mellett Mistheria billentyűs és Dave Moreno dobos alkotja Bruce zenekarát, akik legutóbbi szólóalbumán, a ’Tyranny Of Souls’-on is közreműködtek, valamint Tanya O’Callaghan basszer, akit a Whitesnake legutolsó felállásából ismerünk.
A hazai lemezboltokban digisleeve CD-n, deluxe CD-n, fekete és limitált kék színű vinylen rendelhető az új anyag.
Június 1-én Bruce Dickinson a Barba Negrában mutatja be új lemezét, az eseményre jegyet online elővételben a Funcode és a Rock 1 árul, további információ az esemény Facebook-oldalán.

 

 

’The Mandrake Project’ dallista:

01. Afterglow Of Ragnarok
02. Many Doors To Hell
03. Rain On The Graves
04. Resurrection Men
05. Fingers In The Wounds
06. Eternity Has Failed
07. Mistress Of Mercy
08. Face In The Mirror
09. Shadow Of The Gods
10. Sonata (Immortal Beloved)

Bruce Dickinson

Bruce Dickinson

Bruce Dickinson

Bruce Dickinson

Bruce Dickinson

Megosztás