Február 15-én az Omega Testamentum zenekar sajtónyilvános közönségtalálkozóra hív minden érdeklődőt a Kisképzőbe. Itt mutatják be első önálló dalukat is.

Az Omega Testamentum a következő felhívást tette közzé: „Találkozzunk és örüljünk kicsit egymásnak Benkő Balázs büféjében február 15-én a Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium és Kollégiumban (1093 Budapest, Török Pál utca 1.).
Beszélgessünk kötetlenül bármiről, amiről szeretnétek. Koncert után is ki fogunk jönni fotózkodni, barátkozni veletek, de ott azért behatárolt az idő és a lehetőség. Itt most nem, azt csinálunk, amit akarunk. Mi 18.00 órától ott leszünk és szeretettel várunk benneteket. Balázs pogácsákkal, ropogtatnivalóval készül, a fogyasztás mindenkinek a la carte. A rendezvény természetesen ingyenes.”

 

 

Elkészült a zenekar első önálló dala is Őrizzük a lángot címmel, amely a február 15-i eseményen debütál. Az Omega Testamentum legközelebb a Barba Negrában lép fel február 23-án, vendég Jankai Béla és az Alapi Power Band. Jegyek a Rock1 honlapján válthatók, további részletek a koncert Facebook-oldalán.

Megosztás