fbpx

Megjelent Bon Jovi új kislemeze, az Unbroken (feat. The Invictus Games Choir). Az alapítványi kórussal felvett verzió népszerűsítéséhez Sussex hercege, Harry is csatlakozott.

Bon Jovi

Az eredeti dal tavaly debütált és rajta lesz a május 15-én megjelenő új stúdióalbumon, a ‘2020’-on is.

Az új verziót a londoni Abbey Road Studiosban rögzítették a kórussal, az összes bevételt az Invictus Games Alapítványnak ajánlották fel.

Az Invictus Games Alapítvány egy nemzetközi jótékonysági szervezet, amely felügyeli az Invictus Games szervezését, ez egy olyan adaptív multisport rendezvény, amelyen sebesült, sérült, poszttraumás stresszben szenvedő katonák és veteránok vesznek részt. A zene mellett a videóban Jon Bon Jovi frontember beszélget Harry herceggel, aki az alapítvány védnöke.

Harry herceg még februárban ugratta követőit azzal, hogy ő is bent volt a stúdió hangfülkéjében Jon Bon Jovi mellett.

Sussex hercege szerint: „Van arra lehetőség, hogy a katonákkal pozitív módon beszéljünk a háborús sebekről. Néhányan poszttraumás stressztől szenvednek, mások depressziótól, szorongástól, de ettől erősebbek lesznek. Ilyen példaképekre van szükségünk.”

Bon Jovi hozzátette: „Köszönöm szépen, hogy rávilágítottál erre. Ez inspirált engem arra, hogy írjak egy dalt belőle. Megérintett a szolgálat iránti vágyuk és az, amit adtak és kaptak az énekléstől.”

Andy Mudd, az Invictus Games kórus egyik tagja és alapítója azt mondta: „Az éneklés izgalmas volt, és azóta is ezen lovagolok, mert ezek a füled csengéséről és a sikítani akarásról szóló szavak nagyon mélyen megérintettek. Miután felrobbantam, csak feküdtem ott az éjszaka közepén és azon gondolkoztam, »Ez megváltoztatta az életem. Nincs lábam, a kezem megsérült… mit fogok csinálni ezután?« És ki gondolta volna, hogy arról fogok énekelni, hogy felrobbantottak?”

Egy másik kórustag, Caroline hozzátette: „Számomra ez a dal arról szól, hogy igen, kínlódtam, de nem törtem meg. Még mindig itt vagyok megtörhetetlenül.”

A múlt héten Bon Jovi arra hívta fel a rajongókat, hogy működjenek együtt egy új dal előkészítésében. Felvette az első versszakot és a refrént, és a rajongók történeteit akarja hallani a koronavírus-zárlat közepette.

Megosztás