fbpx

A Bon Jovi új albumát, a ‘Bon Jovi: 2020’-at, amely eredetileg május 15-én jelent volna meg, őszre halasztották. Jon Bon Jovi azt mondta, legalább rátehetik az új dalt, amit a koronavírusról írt Do What You Can címmel.

Bon Jovi – „Korlátlan” ízelítő a 2020-as albumról

A korábban bejelentett amerikai turnét törölték, nem átütemezték, Jon Bon Jovi szerint azért, mert „így az emberek visszakaphatják a pénzüket. Az egy évvel elhalasztás helyett azért töröltük, mert nagyon is tisztában voltam azzal, hogy az embereknek szükségük lesz erre a pénzre – hogy ez a pénz segít az albérleti díjak, az élelmiszerek és a hitelkártya-számlák kifizetésében ezekben a bizonytalan időkben. Így akartuk tudatni az emberekkel, hogy több mint három évtizeden át számíthattunk rájuk, most ők is számíthatnak ránk. Majd visszatérünk, amikor adott lesz minden a visszatéréshez. Ezzel együtt az album is őszre csúszik. És csalódott vagyok, mert ez egy remek album lett.”

Jon Bon Jovi azt is elmondta Howard Sternnek a múlt héten, hogy új dalt akar szerepeltetni a ‘Bon Jovi: 2020’ albumon, melyet a COVID-19-ről írt Do What You Can címmel.

A múlt hónapban David Bryannek, a Bon Jovi billentyűsének a COVID-19-tesztje is pozitív lett, a hétvégén az Instagramon azonban már azt hozta nyilvánosságra, hogy teljes mértékben felépült: „Vannak olyan emberek, akiknek nincsenek tüneteik, emberek, akik megbetegedtek (mint én), emberek, akik az életükért harcolnak, és emberek, akik sajnos életüket vesztették. Ez egy csúnya vírus, de a tudomány és az orvoslás legyőz majd mindent. Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Köszönöm minden orvosnak és ápolónak, valamint minden frontvonalban lévőnek. Ti vagytok az igazi hősök!”

Megosztás