Közel 5 hónappal csúsztatta el új lemezének megjelenését az amerikai banda, de amikor végre sor került rá, élőben is bemutatták annak egyik friss tételét.

Black Veil Brides

A Los Angeles-i rockerek, a Black Veil Brides koncertvideót jelentetett meg a Crimson Skieshoz. Az Edwin Daboub által forgatott és rendezett klip a zenekar legutóbbi amerikai co-headliner turnéján rögzített koncertekből lett összevágva. A videó megmutatja azt az energiát, amit az Andy Biersack, Jake Pitts, Jinxx, Lonny Eagleton és Christian Coma alkotta banda minden este megmutat a turnékon, és amivel világszerte hűséges rajongókat szerzett a zenekarnak.

 

 

A Crimson Skies a Black Veil Brides legújabb, ’The Phantom Tomorrow’ című albumán van rajta, aminek megjelenése a júniusi időpontról október utolsó péntekére módosult. A zenekar harmadik konceptalbuma az eddigi legambiciózusabb kiadványuk, a tucatnyi számot tartalmazó lemezen található az együttes első amerikai Top 10-es Active Rock kislemeze, a Scarlett Cross. Az albumról kimásolt korábbi kislemezekről már írtunk, sőt bemutattuk az énekes első rendezését, a zúzósabb tételhez kapcsolódó rajzfilmes videót és a kisfilmsorozatukat lezáró temetői klipet.

A zenekar elhalasztotta idénre tervezett európai turnéját, a teljes menetrend közel egy évet csúszik és jó hír a magyar rajongóknak, hogy az új időpontok között megmaradt a budapesti dátum, így a BVB először teszi tiszteletét Magyarországon 2022. június 2-án a Budapest Parkban.

Megosztás