Temetőben forgatott új videójával végéhez ért az amerikai Black Veil Brides zenekar négyrészes kisfilmsorozata, amelynek a rendezői székében újra a banda énekese foglalt helyet.

A Black Veil Brides az október 29-én megjelenő ’The Phantom Tomorrow’ albumról most a Torch című dalhoz készített videót, a Sumerian Records gondozásában megjelenő albumon szereplő dal a Blackbird-történetszál utolsó része a Scarlet CrossFields Of BoneCrimson Skies előzmény után. Ez volt a második dal, amikor az énekes Andy Biersack a kamera mögé állt, hogy a zenekar korábbi filmes partnerével, Patrick Fogartyval együttműködve rendezze meg a komor hangulatú klipet, amelyben a banda tagjai egy temetésre gyűlnek össze. Az előző három epizód Blackbird történetét mesélte el, ez a dal pedig lezárja a sorozat vizuális mondanivalóját (lentebb a Blackbird-sztori korábbi részei is megtekinthetőek).

 

 

Biersack így nyilatkozott a filmmel kapcsolatban: „Olyasmit akartunk alkotni, ami méltó befejezése a Scarlett Cross-szal kezdődött történetnek, és bár ez a Blackbird-videósorozat végét jelenti, ez természetesen nem a vége a ’The Phantom Tomorrow’ narratívájának, ami a lemezen és a hamarosan megjelenő képregénysorozatunkban is játszódik. Zenei karrierünk egyik legnagyobb élménye, hogy megálmodhattuk ezt a koncepciót, óriási megtiszteltetés, hogy ilyen nagyszerű emberekkel dolgozhattunk együtt, és hogy ezt a történetet a filmvásznon is viszontláthatjuk.”

A zenekar kénytelen volt lemondani az idei évre tervezett európai dátumokat és a teljes turnét – aminek magyar állomása is lesz – jövőre halasztani. Magyarországon először 2022. június 2-án lép fel a banda a Budapest Parkban, a már megváltott jegyek érvényesek az új időpontra, minden további információ az esemény Facebook oldalán.

Megosztás