A Black Star Riders és Thin Lizzy frontemberét mellhártyagyulladással diagnosztizálták. Az Instagramon jelentkezett helyzetjelentéssel.

Black Star Riders – Ricky Warwick

Az énekes öt nappal azután számolt be egészségi állapotáról, hogy egy „kisebb beavatkozást” végeztek rajta a kaliforniai West Hollywoodban, a Cedars-Sinai kórházban. Ricky Warwick az Instagramra rakott fel egy képet arról, hogy a kórházi ágyon fekszik, és a következő szöveget fűzte hozzá: „Frissítés a kórházból. Végre számtalan teszt után diagnosztizálták a jobb tüdőm pleuritisét… ez a tüdőgyulladás egy formája. Még mindig kórházban vagyok, és valószínűleg még néhány napig itt leszek… Kicsit jobban érzem magam minden egyes nap, de ez egy lassú folyamat… de állapotomat összehasonlítva néhány szegény lélekkel, nincs túl sok panaszra okom. Életemben soha nem feküdtem kórházban, míg el nem jutottam ide… Azt hiszem, 53 év mindezek nélkül egész jó teljesítmény! Szeretnék szívem mélyéből köszönetet mondani az összes kedves támogató üzenetért, amelyeket küldtetek nekem. A végtelenségig megtisztelve érzem magam és felvidítottak. Köszönöm mindannyiótoknak! Remélem, hamarosan visszatérek a normális kerékvágásba!”

Ricky Warwick

Warwick amellett, hogy a Black Star Riders és Thin Lizzy frontembere, a The Almighty gitáros-énekese is volt, és rendszeresen fellép szóló akusztikus produkciójával is. Éppen tavaly írt alá megállapodást új szólólemezének kiadására a Black Star Riders lemezeit is kiadó Nuclear Blasttel, a ‘When Life Was Fast And Hard’ megjelenése még ebben az évben várható. A tavaly szeptemberben megjelent Black Star Riders albumról írt kritikánk pedig ITT olvasható.

Megosztás