Úgy látszik, igen erős búcsúturnéra készül a Whitesnake. Hangilag már optimalizálták a teljesítményt Dino Jelusick leigazolásával, most megjött az optikai tuning az új basszusgitáros, Tanya O’Callaghan személyében.

Tanya O'Callaghan

Alig hűlt ki a hétvégén távozott Michael Devin basszusgitáros helye a Whitesnake-ben, David Coverdale máris bejelentette, hogy az ír Tanya O’Callaghan érkezik pótlására. „Lám, lám, lám… hölgyeim és uraim… fiúk és lányok… nagyon büszkén mutatjuk be nektek legújabb Snake-ünket… vagy mondhatnám úgy is… Snakette-ünket!!! Köszöntse hangos Whitesnake-kórus az ír tornádót! Valamilyen oknál fogva a Whitesnake-nek még soha nem volt női tagja… csak a Bad Boys!!!!… De amikor láttuk Tanyát 2019-ben barátunk, Steven Adler zenekarával fellépni az M3 fesztiválon, mindannyian le voltunk nyűgözve. Izzik a színpad körülötte! Amikor a Whitesnake és Michael Devin útjai elváltak, Tanya volt az első, akit megkerestünk, és szerencsére elfogadta a meghívásunkat, hogy legyen ő is Snake.”

 

 

O’Callaghan így kommentálta a Whitesnake-hez való csatlakozását egy közösségimédia-posztban: „Azt hiszem, kibújt a kígyó a zsákból. Micsoda abszolút megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok a Whitesnake-hez a 2022-23-as világméretű búcsúturnéjukon. Ez a kisvárosi csaj még mindig csipkedi magát, mert el sem hiszi, hogy mennyi legendával volt szerencséje együtt dolgozni, turnézni és felvételt készíteni az elmúlt években… és amikor már azt hittem, hogy ennél jobb nem lehet, ki hív, hát a kicseszett Whitesnake! És a legjobb rész, hogy olyan basszusgitárosok kígyóbőr cipőjébe léphetek, mint Rudy Sarzo, Tony Franklin, Neil Murray és Michael Devin. Viccelsz?  Micsoda kib.szott megtiszteltetés! A szívem majd’ kiugrik a helyéből!”

Coverdale, aki szeptemberben töltötte be 70. életévét, nemrégiben megerősítette, hogy a Whitesnake következő világ körüli turnéja után visszavonul a koncertezéstől. De előtte még fellép megújult csapatával jövő júliusban Budapesten is!

Megosztás