A mai megjelenések között kapott helyet Arjen Lucassen új operája, amelyet máris mindenki számára hozzáférhetővé tett a YouTube-on, valamint az earbook verzió mellé járó képregényfüzet digitális változata is letölthető, hogy teljes legyen az élvezet.

Arjen Lucassen

A ’Transitus’ története 1884-ben játszódik, sötét és nehéz időkben, amikor a kapzsiság, az irigység és az előítélet tombolt. Az eseményeket egy teljesen új sztori köré építették, amely nem kapcsolódik az Ayreon eddigi sci-fi világának történeteihez, bár néhány eleme azért mégis találkozik. A téma ezúttal egy gótikus kísértettörténet, amely a horror és a természetfeletti erők elemeit is elegyíti. Egy sötét és viharos este kezdődik Abby és Daniel története…

A megjelenés előtti népszerűsítő sorozatban már megismerhettünk négy dalt, és a dupla CD-nyi anyagról már a lemezkritikánk is közzétettük. Most Arjen elérhetővé tette a teljes albumot a YouTube-on. Ha szeretnéd átélni a képregény és a zene egyedülálló kombinációját, ingyenesen letölthető a csupán az earbook verzió mellé járó képregényfüzet/szövegkönyv digitális változata is.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás