A dallamos progresszív rock meghatározó zenekara bejelentette Paul Manzi távozását. De hamar meglett az utód is Damian Wilson személyében!

Arena

Az elválás hírét a zenekar billentyűse, Clive Nolan jelentette be hivatalos Facebook-oldalán: „Szomorúan jelentem be, hogy Paul Manzi és az Arena útjai elváltak. Paul tíz évet töltött velünk, három stúdióalbumot és sok turnét csináltunk végig közösen, de ezek az elkötelezettségek – különös tekintettel a turnékra – fáradsággá váltak a számára, így közösen megállapodtunk abban, hogy ez a megfelelő időpont, hogy továbblépjen. Sok sikert kívánunk neki zenei pályáján, és örömmel látjuk a jövőben, ha csatlakozni kívánna hozzánk a színpadon. Az utódját hamarosan bejelentjük.”

 

 

Paul Manzi 2010-ben csatlakozott az Arena legénységéhez. A 2011-es ’The Seventh Degree Of Separation’, a 2015-ös ’The Unquiet Sky’ és a 2018-as ’Double Vision’ lemezeken hallhattuk a hangját. A zenekar éppen a ’The Theory Of Molecular Inheritance’ című új anyag készítésével foglalatoskodik, amihez már meg is van az új énekesük Damian Wilson (ex-Threshold) személyében.

 

Megosztás