fbpx

Igaz, hogy a múlt héten jelent meg a ’Transitus’, de Arjen Lucassen és barátai egy látványos kisfilmen mutatják be az új Ayreon-mű történéseit.

Ayreon

A ’Transitus’ története 1884-ben játszódik, sötét és nehéz időkben, amikor a kapzsiság, az irigység és az előítélet tombolt. Az eseményeket egy teljesen új sztori köré építették, amely nem kapcsolódik az Ayreon eddigi sci-fi világának történeteihez, bár néhány eleme azért mégis találkozik. A téma ezúttal egy gótikus kísértettörténet, amely a horror és a természetfeletti erők elemeit is elegyíti. Egy sötét és viharos este kezdődik Abby és Daniel története…

Miután a teljes dupla CD tartalmát elérhetővé tették a világhálón, szabadon le lehetett tölteni a képregényfüzet/szövegkönyv digitális változatát is, most pedig egy igazi kisfilmmel jelentkeztek. Erről Arjen így mesélt: „És végül itt a hivatalos klip… ez a legdurvább videó, amit valaha készítettem. Isten hozott benneteket a ’Transitus’ misztikus birodalmában, ahol Simone Simons az Angel of Death, Tommy Karevik Daniel szerepében van, Marcela Bovio és Caroline Westendorp pedig a fúriákat játssza. Hallgassátok a történetemet!”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás