Az amerikai instrumentális progmetál formáció pár nap múlva már a Dream Theater USA-turnéján melegíti be a közönséget. Hogy miért is választották őket? Megtudhatjuk a Red Letter című új dalukból.

Arch Echo

Az Arch Echo ötlete öt zenész – Adam Rafowitz (gitár), Joey Izzo (billentyűs hangszerek), Joe Calderone (basszusgitár), Adam Bentley (gitár) és Richie Martinez (dobok) – agyából pattant ki, akik a modern zene határait feszegetik. Céljuk, hogy olyasmit hozzanak létre, amely nemcsak komplex, hanem hallgatható és szívből jövő is legyen. A 2016-ban alakult formáció berobbant a progresszív metál világába az ’Arch Echo’ című lemezével, amelyre világszerte felfigyeltek. Hamarosan észak-amerikai és európai turnéra indultak, felléptek a 2018-as UK Tech-Festen, ahol a főszínpadon debütálhattak. A 2019-es ’You Won’t Believe What Happens Next!’ albumukat pedig Tony MacAlpine, a Periphery, Plini és a VOLA kíséretében mutatták be, új rajongókat szerezve szerte a világon. 2020 végén a zenekar kiadta négyszámos EP-jét ’Story I’ címmel.
A banda a jövő héten turnéra indul a Dream Theater előzenekaraként a ’Top Of The World Tour’ amerikai szakaszán, nem tűnik véletlennek, hogy legújabb dalukkal, a Red Letterrel most jelentkeztek.

Megosztás