Az Animals As Leaders bejelentette ötödik albumának megjelenési időpontját, amelynek új dallal adtak nyomatékot, a dalt most is látványos kortárs táncművészeti filmprodukció kíséri.

Az instrumentális progmetálban utazó amerikai Animals As Leaders öt év hallgatás után, szeptemberben jelentkezett új zenével, a Monomyth című dalhoz virtuóz playthrough videót is készített Matt Garstka dobos és Tosin Abasi gitáros. Pénteken bejelentették, hogy március 25-én ’Parrhesia’ címmel adják ki új albumukat a Sumerian Recordsnál, a bejelentéssel egy időben debütált a The Problem Of Other Minds kislemezdal, amelyhez – az előzőhöz hasonlóan – a mexikói Nohbords tánccsoport készített művészi vizuális értelmezést, a koreográfia ezúttal is Tlathui Maza Valenzuela nevéhez fűződik.
Tosin Abasi gitáros így nyilatkozott a megjelenésről: “Jó ideje nem adtunk ki nagylemezt. Nagyon büszkék vagyunk erre a dalgyűjteményre, valamint a vizuális komponensekre, és izgatottan várjuk, hogy megoszthassuk mindenkivel.”
Az új anyag már előrendelhető digipak CD-n, fekete-fehér, fekete-üvegzöld és ciánkék-átlátszó vinyllemezen, a két formátum borítója eltérő.

Parrhesia’ dallista:

1. Conflict Cartography
2. Monomyth
3. Red Miso
4. Gestaltzerfall
5. Asahi
6. The Problem Of Other Minds
7. Thoughts and Prayers
8. Micro-Aggressions
9. Gordian Naught

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!