A legendás gitáros és zeneszerző, Jason Becker, aki több mint 30 éve él ALS-szel, egy észak-kaliforniai kórházban van és bakteriális fertőzés miatt kezelik.

Jason Becker

Jason Becker édesanyja szerdán számolt be róla, hogy fia kórházba került, miután „légszomja volt és felgyorsult a pulzusa”. Pénteken Jason sógornője, Amy adott helyzetjelentést az állapotáról: „Most beszéltem Pattel [Jason édesanyjával], az elmúlt két éjszakát a kórházban töltötte Jasonnel. Jason még mindig kórházban van, intravénásan kap folyadékpótlást és antibiotikumot. Az orvos nagyon optimista azzal kapcsolatban, hogy az antibiotikumok hatásosak lesznek a bakteriális fertőzéssel szemben.”

 

 

Közben a Dragonforce gitárosa, Herman Li március és április folyamán minden nap virtuális adománygyűjtést szervez Jason részére olyan különleges vendégek kíséretében, mint Marty Friedman, Steve Vai, Joe Satriani, Steve Lukather, Mark Tremonti, John Petrucci, Kiko Loureiro, Tosin Abasi, Nita Strauss, Orianthi, Devin Townsend, Dave Ellefson, Michael Angelo Batio, Guthrie Govan, Tim Henson, Alex Skolnick, Albert Lee, Matt Heafy, Báthory Zoltán, Ron ‘Bumblefoot’ Thal, Andy Timmons, George Lynch, Steve Stevens, John 5, Gus G és Jeff Loomis.

Megosztás