Az Alestorm legénysége tavaly decemberben a pandémia ellenére végigcsinált egy 11 állomásos brit-ír turnét, amelynek a képi megjelenítése klip formájában most látott napvilágot.

A kalózmetál-ikon Alestorm vadonatúj koncertvideóval jelentkezett, amely a Zombies Ate My Pirate Ship című dalhoz készült, a klipet a tavaly decemberi brit-ír turnéjukon készített videókból vágta össze Lerch Péter, aki Bodor Máté első szólólemezének a vizuáljáért és videóklipjéért is felelős. A videóba nemcsak koncerteken készült felvételek kerültek bele, hanem egy kis betekintést adnak a srácok a backstage-be is. A videó pontosan megmutatja, hogy miért kell élőben megnézni az Alestormot, hihetetlen energia árad belőle, övék az egyik legelkötelezettebb közönség, na meg persze ott van az óriási gumikacsa. Ha valaki jobban megnézi az elkészült videót, akkor láthatja, amint a közönség egy gumicsónak segítségével megúsztatja a zenekar managerét, akit egyébként a srácok az egyik nótájukban meg is énekelnek.

 

 

A banda így nyilatkozott a videóval kapcsolatban: „Még decemberben sikerült dacolnunk a vírussal és turnéra indultunk az Egyesült Királyságba és Írországba. 11 hatalmas koncertet adtunk több tízezer rajongónak, aminek a csúcspontja az eddigi legnagyobb headliner show-nk volt a londoni Brixton Academyben. Amíg úton voltunk, rengeteget forgattunk a színpadon és azon kívül is, úgy gondoltuk, hogy hegesztünk belőle egy nagyon szórakoztató klipet, amiben az előző albumunk kedvenc dalát, a Zombies Ate My Pirate Shipet mutatjuk be. Köszönjük mindenkinek, aki eljött megnézni minket ezekben a nehéz időkben, és külön köszönet Loretta Lovelynek, aki a női énekszólamokat élőben adta elő velünk a színpadon.”
A zenekar közben lassan befejezi hetedik albumának felvételeit, amit Angliában rögzítenek, és egy kicsit az Iron Maidenre utaló címet adtak neki: ’Seventh Rum Of A Seventh Rum’.

Megosztás