Angliába utazott az Alestorm legénysége, hogy megkezdje az új album felvételeit, talán az angol levegő és helyszín hozta a lemezcím ötletét.

Szinte napra pontosan két évvel az előző lemez felvételeinek kezdete után újra stúdióba vonult az Alestorm. A Covid-korlátozások miatt idén nem a tengerentúlra vagy a Távol-Keletre utazott a zenekar az új lemez felvételeihez, útjuk Angliába vezetett a Middle Farm stúdióba.
„Örömmel jelentjük be, hogy meghosszabbítottuk a szerződésünket a Napalm Recordsszal további három albumra, és stúdióba vonultunk, hogy felvegyük a hetedik stúdióanyagunkat, ami a ’Seventh Rum Of A Seventh Rum’ címet kapta – nyilatkozta a zenekar. – A következő egy hónapot régi producerünkkel, Lasse Lammerttel fogjuk tölteni a Middle Farm stúdióban, a napsütötte Devonban, Angliában, itt vesszük fel az összes hangszert és az éneket, miközben nagyokat baromkodunk. Természetesen később egy csomó friss információt fogunk megosztani veletek: a tracklistát, az album borítóját, a megjelenési dátumot és minden ilyen hülyeséget, szóval maradjatok velünk!”

 

 

Megosztás