Miközben éppen kihozták a Joe Bonamassával készült új dalát, az ikonikus producer, zeneszerző és előadó, Alan Parsons gerincműtéten esett át.

Alan Parsons

A hónap elején Alan Parsonsnak hirtelen súlyos gerincproblémái támadtak, és ez drasztikusan befolyásolta a mozgékonyságát. Orvosai utasították, hogy mondja le korábban bejelentett európai turnéját és vesse alá magát egy sürgős műtétnek. Pénteken Alan lánya, Tabitha Parsons a következőket adta tudtul a rajongóknak: „Szeretnénk mindenkinek őszinte hálánkat kifejezni a szeretet, támogatás, jókívánságok, gondolatok és imák áradatáért, amelyeket Alannek küldtek. A gerincműtét sikeres volt, és Alan most kényelmesen pihen otthon. Hosszú lesz a felépülési idő, de hamarosan visszatér a normális és fájdalommentes önmagához. Van néhány koncertdátum az őszi menetrendben, amelyeket a tervek szerint meg tudunk tartani, és reméljük, hogy az átütemezett időpontokat is hamarosan bejelenthetjük!” Alan Parsons szerencsére nem vesztette el humorérzékét. „Ez az analóg csöves technológia tényleg rengeteget fejlődött!” – viccelt, miközben a kórházban készült, becsövezett fotót osztotta meg magáról.

 

 

Július 15-én jelenik meg ‘From The New World’ című új stúdióalbuma, a lemez első kislemezdalában, az Uroborosban Tommy Shaw énekelt, a második dalt, az I Won’t Be Led Astrayt az Alan Parsons Projecttel egy időben indult Ambrosia énekesével, David Packkel közösen adja elő, a gitárszólóval viszont Joe Bonamassa teszi fel rá a koronát.

Megosztás