fbpx

Ismét az új AC/DC-albumról nyilatkozott Dee Snider. Az ex-Twisted Sister frontember mostanában mintha Angusék sajtósa lenne, aki megint izgalmas dolgokkal tüzelte fel a rajongókat.

AC/DC

Lesz új AC/DC-album, azonban a koronavírus miatt egyelőre bizonytalan, hogy mikor jelenik meg. Erről nem más, mint megint Dee Snider nyilatkozott, ezúttal az ABC News Radiónak. Az ex-Twisted Sister dalnok korábban 2020 tavaszára jósolta a lemezt, melyen Malcolm Young játéka is hallható lesz a technika segítségének köszönhetően, de egyelőre annak ellenére nem engedik szabadjára, hogy már rögzítették is a tagok a stúdióban.

Arra a kérdésre, hogy milyen lesz, így válaszolt az énekes: „Nem hallottam semmit sem, de ez az AC/DC, ember! Bennük nem csalódhatsz! Négy akkord, egy kész álom, bébi! Ez a technológia csodája lesz. Amit várhatunk, az a zenekar újraegyesülése, ahogy mi tudjuk, még egy album erejéig. Felemelő és egyben szívszorító is lesz, mivel semmi sem tarthat örökké, úgyhogy ez a legeslegutolsó alkalom.”

Ahogy arról korábban már írtunk, a lemezen állítólag ismét Brian Johnson, Cliff Willams és Phil Rudd játszik majd Angus Young mellett.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás