Forrósodik a levegő az AC/DC körül, ugyanis tegnap aktivizálták magukat a közösségi médiában, most pedig egy rejtélyes plakát és egy új weboldal került elő, melyek talán az új album címét súgják meg nekünk.

AC/DC

A napokban írtunk az AC/DC-ről, ugyanis véletlenül kikerült a netre néhány fotó egy új klip forgatásáról, amit az élelmes rajongók még a törlés előtt lementettek, majd ahogy azt kell, közzé is tettek. A tegnapi napon a csapat a közösségi médiában aktivizálta magát egy rövid kis videóval, melyben az ismét felvillanó logójuk látható, ezt pedig megfejelték nemrég egy plakáttal, ami Angus Young egykori középiskolája, az Ashfield Boys előtt került ki. A plakáton az Are you ready SYD PWR UP felirat látható, valamint egy weboldal címe, melyen (ha rákeresünk) a háttérben a korábban megszellőztetett logó villog ránk, valamint egy feliratkozó doboz fogad minket, ami fölött a ‘Power Up’ cím látható, amely akár az új lemez neve is lehet.

 

 

A banda  ezúttal is rejtélyes módon intézi új lemezének promócióját, kíváncsian várjuk a következő lépést, vagy a nagy bejelentést!

Megosztás