AC/DC – Dee Snider szerint jövőre jön az új album és a turné

írta TAZ | 2019.12.10.

A Twitteren osztott meg néhány fontos és érdekes infót az AC/DC jelenlegi helyzetével kapcsolatban a Twisted Sister egykori frontembere, Dee Snider. Az énekes szerint Brian Johnson, Cliff Williams és Phil Rudd is visszatért a zenekarba.

Év elején több alkalommal is szó esett az AC/DC jelenlegi helyzetéről Cliff Willamsék edzőtermes képe miatt, ráadásul tavaly egy vancouveri stúdió teraszán is látták a tagokat. Mindebből arra lehetett következtetni, hogy valami készül az ausztrál banda háza táján, erre pedig néhány pletyka is ráerősített az év folyamán. Nemrég Dee Snider, a Twisted Sister egykori énekese osztott meg infókat a Twitteren a csapattal kapcsolatban. „Mind a négy ma is élő tag összejött és azok a felvételek is hallhatóak lesznek az albumon, amiket Malcolm játszott fel. Malcolm unokaöccse, Stevie Young ugrott be ezúttal is, ahogy többször is a múltban. Ez az eredeti felálláshoz legközelebbi összeállítás.”

Arra a rajongói kérdésre, hogy Cliff Williams és Phil Rudd visszatért-e a fedélzetre, egyértelmű igennel válaszolt, valamint elmondta, hogy 2020-ban mindenképpen megjelenik az új lemez, amit turné is követ, és ezzel ünneplik a banda fennállásának 50. évfordulóját.

Mindeközben az Amerikai Hanglemezgyártók Szövetsége huszonötszörös platinalemezzé nyilvánította a ’Back In Black’-et, ami a tengerentúlon 25 millió példányszámban ment el, ezzel a negyedik legnagyobb példányszámban eladott album lett.

Legutóbbi hozzászólások