Talán még maga Sammy Hagar sem gondolta volna, amikor 2001-ben megírta a Stand Up című dalt, hogy ennyire jól szól majd 2020-ban egy extrém méretű fültágítót viselő énekes és tettestársai előadásában. Ti magatok is megbizonyosodhattok a brazil csapat (nem, ez nem a sportrovat) teljesítményéről.

Electric Mob

Lassan egy hónapja már, hogy megjelent a brazil Electric Mob debütáló ‘Discharge’ című nagylemeze, melyre a 2001-es ‘Rocksztár’ című film Stand Up című tétele is felkerült. A képzeletbeli Steel Dragon zenekar slágerének átirata annyira jól sikerült, hogy botorság lett volna, ha nem forgatnak hozzá kisfilmet a srácok.

 

 

Maga az eredeti verziót éneklő Jeff Scott Soto is méltatta a srácokat közösségi oldalán: „Hölgyeim és uraim, az egyik kedvencem az új generációs bandák közül, csapattársaim a Frontiers Music kiadónál, az Electric Mob Brazíliából. Így kell ezt csinálni! Köszönöm a fiúknak, hogy megcsinálták ezt a rendkívüli Stand Up feldolgozást a ‘Rocksztár’ filmből… de csekkoljátok a többi dalukat is ezek után, Renan Zonta egy szörnyeteg a mikrofonnál!!!”

Renan Zonta, a banda dalnoka nemcsak az Electric Mob sorait erősíti, hanem a tehetséges énekes Magnus Karlsson legújabb lemezén is tiszteletét tette, a Dreams and Scars című dalhoz pedig kisfilmet is forgattak. A ‘Discharge’ a Frontiers Music gondozásában jelent meg június 12-én.

A számlistája:

01. Awaken
02. Devil You Know
03. King’s Ale
04. Got Me Runnin
05. Far Off
06. Your Ghost
07. Gypsy Touch
08. 123 Burn
09. Upside Down
10. Higher Than Your Heels
11. Brand New Rope
12. We Are Wrong

Electric Mob - Discharge

 

Megosztás