Az Inside Out Music istállójában mutatkozik be egy új progmetál formáció, a Whom Gods Destroy, amelyben a Sons Of Apollo két veteránja, Derek Sherinian és Bumblefoot mellett a fiatal horvát énekest, Dino Jelusickot hallhatjuk.

Whom Gods Destroy

A Sons Of Apollo után is folytatja a közös munkát Derek Sherinian és Ron ’Bumblefoot’ Thal. Dino Jelusick énekessel, Yas Nomura (The Resonance Project) basszusgitárossal és Bruno Valverde (Angra) dobossal vált teljessé a Whom Gods Destroy nevű új formáció, debütáló lemezük ’Insanium’ címmel érkezik március 15-én, természetesen a műfaj első számú kiadójának, az Inside Out Musicnak segítségével. A csapat ma be is mutatta első kislemezét, az In The Name Of Wart. A gitáros így mesélt erről: „Derek, Dino és én még 2020-ban kezdtük el írni ezt a dalt, ez volt az első közös szerzeményünk. Mindent bemutat, amiről a zenekar szól, tökéletes példa arra, hogy mit várhatunk a lemeztől. A dal elég intenzívvé válik, amikor a zenekar belekezd, ez egy váratlan kontraszt, a zene a szöveggel együtt meséli el a történetet: a keleties skálájú dallam a refrénben, amit a harci dobok követnek, a bridge pedig olyan érzést kelt, mintha valami felé tartana, egyfajta égető kényszerrel.”
A német kiadó webshopjában már előjegyezhető az ’Insanium’ 9 dalt tartalmazó hagyományos CD-n, egy bónuszdalt és egy instrumentális bónuszlemezt is tartalmazó 2 CD-s mediabook változatban, továbbá fekete és sötétzöld vinyllemezeken.

 

 

’Insanium’ dallista:

01. In The Name Of War
02. Over Again
03. The Decision
04. Crawl
05. Find My Way Back
06. Crucifier
07. Keeper Of The Gate
08. Hypernova 158
09. Insanium

Whom Gods Destroy

Megosztás