A Whom Gods Destroy rövidesen megkezdi a második album munkálatait, erről Derek Sherinian mondott el néhány dolgot, amelyet Yas Nomura basszer playthrough videóival illusztrálunk.


Márciusban mutatkozott be az Inside Out Musicnál a Whom Gods Destroy, az új progmetal formáció a Sons Of Apollo romjain alakult meg Derek Sherinian (billentyűs hangszerek), Ron “Bumblefoot” Thal (gitár), Dino Jelusick (ének), Yas Nomura (basszusgitár) és Bruno Valverde (dob) részvételével.
Az ’Insanium’ album megjelenése után a csapat terveiről Derek Sherinian így nyilatkozott: „Ebben az évben valószínűleg fellépünk egy-két fesztiválon, esetleg lesz pár önálló bulink is, most azonban a második lemezünk megírására koncentrálunk. A terv az, hogy jövő ilyenkor kiadjuk, és akkor, 2025 nyarán a két anyagot együtt turnéztatjuk meg. Nem kapkodunk, biztosra akarunk menni, hogy legyen ránk kereslet, ne pedig küzdelemként éljük meg a történetet, ésszel tesszük a dolgunkat!”
Yas Nomura közben elkészített két videót is, amelyek segítségével testközelből láthatjuk a Hypernova 158 és a Crucifier című dalok basszusaspektusát.

 

 

Megosztás