A dUg Pinnick, Ty Tabor és Jerry Gaskill alkotta King’s X az Inside Out Music istállójához igazolt, a régóta várt 13. nagylemezük ’Three Sides Of One’ címmel érkezik szeptemberben, egy dalt már most megismerhetünk róla.

King's X

A legendás Kings’s X 14 év után ismét hallat magáról. Májusban írták alá új lemezszerződésüket a Sony leányvállalatával, az Inside Out Musickal. A ’Three Sides Of One’ album megjelenését szeptember 2-re tűzték ki, a trió Let It Rain című új dalát a bejelentéssel együtt megismerhetjük. Az új anyagot még 2019-ben kezdték el megírni, a felvételeket a kaliforniai Pasadenában található Blacksound stúdióban készítették Michael Parnin (Rage Against The Machine, Mark Lanegan) Emmy-díjas hangmérnök-producerrel.
A tavaly szólóalbummal jelentkező dUg Pinnick így mesélt a lemez készítéséről: „A King’s X olyan, mintha két régi barát összejönne, a körülöttük lévő rossz dolgokkal nem is törődnének, csak jól érezik magukat. Amikor meghallgattam Jerry és Ty demófelvételeit, éreztem, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy a King’s X tagja lehetek. Amit a ’Three Sides Of One’-on csináltak, jól hangzott, ismerős is volt, de mégis mintha egy új zenekarban lennék”. A kiadó webshopjában elindult az új album előrendelése, digipak CD mellett fekete és fehér színű vinyl, valamint egy különleges, alternatív borítóval érkező deluxe változat is kapható, amelyben narancs-piros márványozott színű lemez, egy poszter és kézzel sorszámozott tanúsítvány található.
Ízelítőnk szóljon a Let It Rain.

 

 

’Three Sides Of One’ dallista:

01. Let It Rain
02. Flood Pt. 1
03. Nothing But The Truth
04. Give It Up
05. All God’s Children
06. Take The Time
07. Festival
08. Swipe Up
09. Holidays
10. Watcher
11. She Called Me Home
12. Every Everywhere

King's X

Megosztás