Mégis lesz idén nyáron nemzetközi metálfesztivál! Neves vendégekkel érkezik augusztusban a Summer Hell.

Summer Hell

Hetek óta dolgozik a Barba Negra és H-Music Hungary stábja, hogy idén se maradjon Magyarország komoly nemzetközi metálbuli nélkül: „Summer Hell néven új metálfesztivált indítunk útra, ami terveink szerint nem egy alkalomra szól, ha ti is bizalmat szavaztok nekünk és támogatjátok jelenlétetekkel a rendezvényt! Egy este három olyan bandát tudunk nektek elhozni, akik külön-külön is csurig telerakták főzenekarként a klubot az elmúlt években.”

 

 

És hogy kikről is van szó? Jön a Mille Petrozza vezette német thrash brigád, a Kreator, a svájci folk / melodic death metal alapcsapat, az Eluveitie és Tatiana Shmailyuk énekesnővel az élén az ukrán Jinjer. Utóbbi éppen augusztus 27-én jelentkezik ’Wallflowers’ című új lemezével, az első előzetes dal és klip így szól tőlük:

A Kreator három hosszú év kihagyás után tavaly jelentkezett új dallal, míg az Eluveitie csapata legutóbb 2019-ben járt nálunk. Három király csapat: egy thrash, egy folk és egy prog-core zenekar játszik három egyenlő hosszú szettet a nagyszínpadon, teljes produkcióval! Az esemény Facebook-oldala már aktív, jegyet a Rock1 rendszerében lehet váltani.

A Rock1, a H-Music és a Barba Negra bemutatja:

Summer Hell: Kreator | Eluveitie | Jinjer
2021. augusztus 17.
Helyszín: Barba Negra
1117 Budapest, Neumann János u. 2.

Jegyárak:

11 999 Ft – Elővételben – 2021. 07. 31-ig
12 999 Ft – Elővételben – 2021. 08. 16-ig
14 999 Ft – A koncert napján

Megosztás