Már kétszer is sikerrel koncertezett hazánkban az amerikai metalcore sztár We Came As Romans, akik a korábbi énekesük tragikus elvesztése utáni sötétségből kijöttek végre a fényre.

A 2005-ben alakult ohiói brigád 2017 óta nem jelentkezett új stúdiólemezzel, amiben szerepe lehet a korábbi énekes Kyle Pavone 2018-as tragikus halálának. Év elején azonban stúdióba vonultak, és – ugyan az új albumról még nem sok részletet osztottak meg – a Darkbloom után már a második kislemezdalukat adják ki Black Hole címmel, amelyen Caleb Shomo a vendégénekes a hardcore punk Beartoothból.

 

 

A frontember Dave Stephens így nyilatkozott a dalról: „A Black Hole szövege arról szól, hogyan küzdünk meg a szorongással életünk során, én is átéltem ilyet valaki elvesztésével kapcsolatban.
Nem akartuk egy üzenettel lezárni a dalt azért, hogy azonosulni tudjanak vele azok a rajongóink, akik bármi hasonlón keresztülmentek. Ez a helyzet néha nyomasztóan nehéz, de meg kell birkózni a súlyával akkor is, ha néha csak végtelen körforgásnak érzed.
Amikor a dal elkészült, átküldtük egy régi barátunknak, Caleb Shomónak. Már jó tíz éve koncertezünk együtt és nagyon örülünk, hogy végre lehetőségünk nyílt a közös munkára. Caleb egy nagyszerű énekes, és a dal nem lenne ugyanaz az ő közreműködése nélkül.”

Megosztás