A szokásos ‘Óévi nagy hepaj’ ezúttal mindenkinek jó lesz, ugyanis a november 15-én megjelenő ‘Mindenkinek jó lesz’ című új lemez bemutatóját is ekkor tartják. A koncerten Alapi István gitáros és Szalóki Anett énekesnő is közreműködik.

Vörös István

Szokásos óévbúcsúztató nagykoncertjét, az ‘Óévi nagy hepaj’-t az Újpesti Rendezvénytér koncerttermében tartja Vörös István. A december 27-én 19 órakor kezdődő előadás vendége lesz Alapi István, az Edda gitárosa és Szalóki Anett énekesnő, aki már több lemezen (a most megjelenő ‘Mindenkinek jó lesz’ címűn is) és koncerten kisegítette Vörös Pistit vokáljával.

 

 

A műsorban számos dal elhangzik a Prognózistól napjainkig. Az est ceremóniamestere Fazekas Jácint, a koncert előtt kvízjáték, karaoke, tombola, a koncert után dedikálás.

A világjárvány okozta bezártságot kihasználva a tavalyi két lemez – az ‘Anyu levelei’ című új anyag és egy akusztikus válogatás – után idén is előrukkol a gitáros-énekes egy 14 számot tartalmazó albummal, a ‘Mindenkinek jó lesz’ november 15-től kapható CD-n és vinylen, egy átfogó albumbemutató után két teljes dalt is meghallgathatsz róla.

‘Mindenkinek jó lesz’ dallista:

01. Mindenkinek jó lesz
02. Minden nap vasárnap
03. Szép időnk lesz
04. Planemo
05. Negédes édes
06. Dolgozzunk együtt!
07. Baj lesz! Csak nem?
08. Női táska-fogalom
09. Összevissza-dal
10. A hínár (Hírek a nagyvilágból)
11. Ellenszélben
12. Februárban ki hitte volna
13. Farmotoros
14. Veszteség 1920

Vörös István - Mindenkinek jó lesz

Megosztás