Nem unatkozik Alapi István sem a karantén idején, ugyanis összerakta új projektjét, amivel már három dalt be is mutatott.

Alapi István

István Alapi’s Quarantine Project néven új projektet indított az Edda gitárosa, Alapi István. A zenész a következő gondolatokat fűzte a vállalkozáshoz: „Aki ismer, az jól tudja, hogy a közösségi médiában a vírus megjelenése előtt is aktív voltam. Megmutattam magamat zeneszerzés és gyakorlás közben a közönségnek, olykor improvizatív dalokkal kedveskedtem rajongóimnak. Most, amikor alapvetően változtak meg a mindennapok, amikor az emberek nagy része bezártságban él, úgy gondoltam, az internet nagy segítséget nyújthat a kapcsolatok őrzésére.”

 

 

A YouTube-on három dal már el is érhető, melyek közül kettőt (két Toto-feldolgozást) Kovaxszal, vagyis Kovács Péterrel (Jeff Porcaro Emlékzenekar) készített, a harmadik pedig egy igazi különlegesség, ugyanis az AC/DC Highway To Helljének feldolgozását Szandival hozta össze, a dalban az énekesnő férje, Bogdán Csaba is hallható gitáron.

Megosztás