fbpx

Az egykori Accept-frontember, Udo Dirkschneider vezette germán metalcsapat is csatlakozott a karanténvideót készítők táborához. Ám ők egy nemesebb cél érdekében, a „Black Lives Matter” kampányhoz kapcsolódva forgatták le vadonatúj klipjüket a One Heart One Soulhoz.

U.D.O.

A ‘Steelfactory’ album kislemezslágere volt a One Heart One Soul, melyhez most új videóklipet forgattak otthonukban.

A videót kísérő üzenetben elmondták: „Mindannyian tisztában vagyunk az USA-ban zajló őrült szarsággal, valamint a tüntetésekkel, amelyek ott és sok más országban világszerte zajlanak. Mi zenekarként és magánszemélyként is kiállunk a rasszizmus és az elvakultság bármilyen formájával szemben, függetlenül attól, hogy az valakinek a bőrszíne, nemzetisége, etnikai hovatartozása vagy vallása miatt történik-e. Tehát egy közös hanggal azt akarjuk mondani, hogy ezt meg kell állítani! Mindannyian ezen a törékeny bolygón élünk, itt az ideje, hogy egyenlően és tisztelettel bánjunk egymással! A „Black Lives Matter” kampányhoz kapcsolódóan azt mondjuk, minden élet számít és ezt a videót az egyenlőségért való küzdelemnek szenteljük. Egy szív, egy lélek (One Heart, One Soul), erre van szüksége a világnak!”

♥️?????????♥️

Here is a brand-new Video, "One Heart One Soul" from our latest Album “Steelfactory”. Due to the Lockdown, we each recorded our parts in our own Home Studios.All of us are very aware of the Crazy Shit going on in the USA, & the Demonstrations going on there & in many other Countries Worldwide. We as a Band & also as individuals stand against ANY form of Racism & Bigotry, regardless of whether it is due to the Colour of someone’s skin, their Nationality, their Ethnicity, or their Religion. So we want to say, with One Voice, THIS HAS TO STOP. We are all people living together on one small, fragile Planet, and it is time for ALL of us to treat each other equally & with respect.Black Lives Matter, ALL lives matter, & we dedicate this Video to the fight for equality.ONE HEART ONE SOUL, that is what the World Needs.

Közzétette: U.D.O. – 2020. június 11., csütörtök

 

Az Udóék által is emlegetett „Black Lives Matter, All Lives Matter” szlogent a mémgyárosok máris továbbfejlesztették.

Black Lives Matter

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás