Hivatalosan áprilisban jelenik meg a Tool legutolsó stúdióalbumának „mindentvivős” vinylverziója, amelyből elképesztő áron bukkant fel az amerikai turné egyes állomásain néhány darab.

A Toolnak igazán diehard rajongótábora van, de erre az árcédulára ők is elkerekedett szemmel nézhetnek. A zenekar most jelentette be, hogy áprilisban jelenik meg a 2019-es ’Fear Inoculum’ ultra deluxe vinyl box-set változata, amelynek felvezetéseként néhány dedikált példányt a jelenleg is zajló amerikai turnén kitettek a merch standra, a lenti fotó tanúsága szerint 810 $ áron. Elsőbbséget élveztek azok a jegytulajdonosok, akik a Tool Army nevű fanclubon (50 $/év) keresztül vásároltak VIP-jegyet.
A Tool mindig is nagy gondot fordított a fizikai kiadványaik igényes kivitelére, ezúttal azonban mindent felülmúltak, amely a lenti unboxing videón is látszik. A csomag nagyformátumú artbookot tartalmaz a rájuk annyira jellemző vizuális világgal, valamint 5 darab 12 hüvelykes vinyllemezt, amelyeknek egyik oldalán vannak a hangbarázdák, a másik oldalon pedig gravírozott művészi grafikák.
Egy rajongói poszt szerint az eBay-en 2000 $ áron kelt el egy ilyen box.

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tool (@toolmusic) által megosztott bejegyzés

Megosztás