Két éve várunk a gitárvarázsló Tony MacAlpine koncertjére, ami már negyedszer került halasztásra, az új időpont november 12.

Az eredeti időpont 2020. március 26. volt, és most már az ötödiknél tartunk, a koncertet szervező Livesound a következő közleményt adta ki:
„Az Európában még fennálló korlátozások miatt tovább kénytelen halasztani turnéját Tony MacAlpine. Az amerikai gitáros terv szerint idén ősszel, november 12-én játszik majd az Analog Music Hallban. A megváltott jegyek változatlanul érvényesek, vagy március 23-ig visszaválthatók.
A helyszín, vagyis az Analog Music Hall és meghívott hazai vendég, a legendás Classica szereplése változatlan az új időpontban is.”
Tony MacAlpine a ’The Electric Illusionist’ elnevezésű turnéját folytatja, a színpadon ott lesz mellette a jazztől a metálig otthonosan mozgó Emil Werstler gitáros (Dååth, Chimaira), Conner Green basszusgitáros (Haken) és Richie Martinez dobos (Arch Echo).
Az este vendégzenekara a több mint 30 éve alakult, és az elmúlt időszakban újra aktív hazai együttes, a Classica. A Fejes Zoltán gitáros, Szalai Tamás billentyűs, Kiss Zoltán énekes, Galántai Zsolt dobos és Krecsmarik Gábor basszusgitáros felállásban színpadra álló csapat olyan progresszív zenét játszik, amelyben a rock és metál alapokra klasszikus zenei témák és hatások épülnek, a barokktól egészen Bartókig vagy éppen Muszorgszkijig.

 

 

Online jegyek kaphatók a Tixa, a Ticketportal és a Ticket Express oldalain keresztül, fizikai jegyek a CD Pincében és Headbangerben, részletek az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás