Márciusban jön az új lemez, a második előzetes, a Going To Sin City egy emlékkép arról, ahogy a Sohóban felnőtt srácok belemerültek a Los Angeles-i éjszakai életbe a 80-as évek végén.

Thunder

A március 12-én 1 és 2 CD-s verzióban, valamint ennek megfelelően 2 és 4 LP-n megjelenő ’All The Right Noises’ folytatja a Thunder-hagyományokat. A 2019-es ‘Please Remain Seated’ folytatása szeptemberben lett volna esedékes, azonban a koronavírus-járvány miatt a zenekar elhalasztotta az album megjelenését. A Last One Out Turn Off The Lights című dalt viszont már bemutatták róla tavaly. Második kislemezként a Going To Sin City került sorra, melyről a gitáros-dalszerző Luke Morley így mesélt: „A dal azon az élményen alapszik, amikor Danny [Danny Bowes, a Thunder énekese] és én a 80-as évek végén először jártunk L.A.-ben. Hozzászoktunk a Soho zenei világához és azt gondoltuk, mekkora menő csávók vagyunk, és L.A.-ben majd minden csajt meghúzhatunk. A Guns N’ Roses-féle bandák megérkezéséig a rock ‘n’ roll farmert meg bőrgatyát jelentett mifelénk, úgyhogy elhatároztuk, hogy mindazt a színkavalkádot, szexualitást és szórakozást, amit ott tapasztaltunk, átmentjük az akkor formálódó zenekarunkba, amiből végül a Thunder lett.”

 

 

A tavaly őszi brit lemezbemutató turnét is át kellett tenniük idén májusra, a banda nagyon reméli, hogy nem kell újra elnapolni a koncerteket.

Thunder live

Megosztás