Christofer Johnsson és csapata új lemezzel nyitja az évet és a megjelenés örömére elkészítették harmadik videóklipjüket a Tuonela című dalhoz.

Therion - Tuonela

A Therion intézménye ezúttal sem okoz csalódást, amikor grandiózus hangzást várunk tőlük, amire jó példa az új, klippel megtámogatott daluk, a Tuonela. A dalban ráadásul az a Marco Hietala szerepel vendégénekesként, aki nem is olyan régen nagy hullámokat vetve vonta ki magát a zeneiparból egy jó időre.

 

 

Johnsson így reagált a Marcóval kapcsolatos hírekre: „Természetesen, mint mindenki más, én is meglepődtem és elszomorodtam, amikor megtudtam, hogy Marco elhagyja a Nightwisht. De megértem az okait és tudni kell, hogy nagyon sokan osztoznak abban, amit érez a zeneiparral kapcsolatban. De Marco már a nyolcvanas évek közepe óta aktívan zenél, úgyhogy abszolút biztos vagyok abban, hogy viszontlátjuk még. Egyszerűen túl jó ahhoz, hogy ne vegyen részt ebben. Remélem, hogy elég időt szán arra, hogy megtalálja önmagát, és energiával, valamint inspirációval feltöltődve tér majd vissza!”

De még a klipnél is jobb hír, hogy tegnap óta elérhető a zenekar tizenhetedik sorlemeze, az impozáns borítóval ellátott ’Leviathan’, amelyről a címadó dalon kívül már a Die Wellen der Zeithez is készült látványos videó.

Megosztás