Tegnap jelent meg a hazai metalcore csapat, a The Southern Oracle ötödik nagylemeze, a lemezbemutató koncert április 29-én lesz az Akváriumban a Choke City vendégszereplésével.


A Kókai Barnabás (ének), Bodócsi Imre (gitár), Varga Gergő (gitár) és Budai Béla (dob) felállású The Southern Oracle előzeteseiből már lehetett sejteni, hogy milyen hangulatú is lesz a ’The Most Corruptible Souls’ album. A Weaponizer című daluk a megjelenés utáni napokban máris felkerült a Slipknot által kezelt Knotfest-ajánló playlistre, és a nemzetközi színtéren is pörgetni kezdték a metálrajongók a nótát. Az új lemezen aktuál- és világpolitika ihlette dalok hallhatók, köztük egy olyan, amelyben az NKS-ből ismert underground rapper, Turan Khan közreműködik. A kiadvány borítóját ezúttal is a frontember, Kókai Barnabás készítette. Az újdonságot a csapat webshopjában lehet beszerezni vinyllemezen, amiből mindössze 150 példány készült.
A zenekar április 29-én ismét beveszi az Akvárium Kis Hallját, hogy bemutassa ötödik nagylemezét, előttük a Choke City fogja bemelegíteni a színpadot. Belépőt az Akvárium jegyértékesítő felületén lehet venni, további információ az esemény Facebook-oldalán.

 

 

’The Most Corruptible Souls’ dallista:

1. Preacher / Agent Of A Dying God
2. Violencer / Lay Low Or Hang High
3. Terrorizer / Unbeaten Propaganda
4. Lawgiver / Óvakodj az embertől (közreműködik Turan Khan)
5. Enslaver / A Choice And It’s Absence
6. Kingmaker / Empire Of Graveyards
7. Wolftamer / History Shapes Us
8. Weaponizer / Planet Of The Greats
9. Paymaster / The Most Corruptible Souls

The Southern Oracle

Megosztás