A The Pineapple Thief április 22-től 26-ig közvetített livestream stúdiókoncertje jövő pénteken koncertalbumként is megjelenik, amelyről újabb kislemezdalt tett közzé a csapat, elsőosztályú bemelegítésként a ma esti show-ra.

’Nothing But The Truth’ címmel jön ki a brit proggerek új koncertanyaga, amely hatféle fizikai formátumban előrendelhető a Burning Shednél, a „fullos” verzió hatlemezes (2 vinyl+2 CD+DVD+Blu-ray+60 oldalas fotóalbum). Újabb előzetesként a Someone Pull Me Out Of Here című dallal jött ki a banda, amely eredetileg a 2012-es ’All The Wars’ albumon jelent meg. A frontember Bruce Soord így kommentálta a videó megjelenését: „Nagyon különleges érzés volt ennyi év után ezt a dalt eljátszani, még mindig az egyik kedvenc szerzeményem, és Gavin vadonatúj dobszerkójával teljesen újként hangzik. Kompozíciós szempontból eléggé egyedi darab, mert bár elsőre egy egyszerű rockdalnak tűnik, de elég sok ütemváltás van benne, bár számomra az a lényeg, hogy ez senkinek ne tűnjön fel.”

 

 

Az esti koncertre már csak az A38 Hajó honlapján vagy a helyszínen lehet jegyet vásárolni, részletek az esemény Facebook-oldalán.

Menetrend:
18:30 – kapunyitás
19:30 – Alex Henry Foster
20:30 – The Pineapple Thief

Megosztás