A március 6-ai megjelenések között kap helyet a The Neal Morse Band következő koncertkiadványa, a ‘The Great Adventour – Live in BRNO 2019’. A Csehországban felvett buliról már a második népszerűsítő részlet is tesztelhető.

The Neal Morse Band

Neal Morse által dirigált formáció – amelyben Mike PortnoyRandy GeorgeBill Hubauer és Eric Gillette zenél – még 2019 elején jelentkezett ‘The Great Adventure’ című lemezével, mely a 2016-os konceptalbum, a ‘The Similitude Of A Dream’ folytatása. A megjelenés után nem sokkal Európában is koncerteztek, ahol a csehországi Brno városában adott bulin teljes egészében megszólalt a ’The Great Adventure’ és a The Great Medley címet kapó összegyúrt dalsorozat, ahol Neal szólóanyagairól és a The Neal Morse Band minden egyes lemezéről megszólalt egy dal. Randy George így mesélt a turnéról: „A Similitide-turnén az elvárások hatalmasra nőttek, egyre többen jöttek megnézni a koncertjeinket. Olyan sokan, mint még soha! Az emberek egyre izgatottabban várták, hogy teljes egészében eljátsszuk az új lemezt. Nekünk biztosra kellett menni, hogy el is tudjuk játszani ezt a hosszú művet. Ez volt az első alkalom, hogy Csehországban játszottunk, a helyszín is különös volt, energiával teli esemény volt. Nagyon szerettük ezt a bulit!”

A 2 CD + 2 Blu-ray lemezt tartalmazó digipack előrendelése az előző év végén elkezdődött, IDE kattintva vásárolhatjuk meg az InsideOut Music webes kereskedésében. A film tartalmából a Welcome To The World után most a Dark Melodyt láthatjuk, amely szintén a koncept mű része.

Megosztás