fbpx

Már csak két hét van hátra a The Neal Morse Band következő koncertkiadványának érkezéséig, a ‘The Great Adventour – Live in BRNO 2019’ tartalmából a harmadik részlet is elérhető a kiadónak köszönhetően.

Neal Morse által dirigált formáció – amelyben Mike PortnoyRandy GeorgeBill Hubauer és Eric Gillette zenél – még 2019 elején jelentkezett ‘The Great Adventure’ című lemezével, mely a 2016-os konceptalbum, a ‘The Similitude Of A Dream’ folytatása. A megjelenés után nem sokkal Európában is koncerteztek, ahol a csehországi Brno városában adott bulin teljes egészében megszólalt a ’The Great Adventure’ és a The Great Medley címet kapó összegyúrt dalsorozat, ahol Neal szólóanyagairól és a The Neal Morse Band minden egyes lemezéről megszólalt egy dal. Randy George így mesélt a turnéról: „A Similitide-turnén az elvárások hatalmasra nőttek, egyre többen jöttek megnézni a koncertjeinket. Olyan sokan, mint még soha! Az emberek egyre izgatottabban várták, hogy teljes egészében eljátsszuk az új lemezt. Nekünk biztosra kellett menni, hogy el is tudjuk játszani ezt a hosszú művet. Ez volt az első alkalom, hogy Csehországban játszottunk, a helyszín is különös volt, energiával teli esemény volt. Nagyon szerettük ezt a bulit!”

A hanganyagot 2 CD-n hallhatjuk majd, míg a filmet 2 Blu-ray lemezen teszi elérhetővé az InsideOut Music. Korábban a Welcome To The World és a Dark Melody előadását láthattuk, most a konceptmű második részéből érkezett egy részlet, a Fighting With Destiny.

Megosztás