Elkészült az első közös fotó az új felállásról, és elkészült az első klip is a második fázishoz, a ‘Phase2’ című albumhoz.

The End Machine 2021

The End Machine-nek hívják a zenekart, melyben a Dokken klasszikus felállásának két tagja (George Lynch – gitár, Jeff Pilson – basszusgitár) mellett a Warrant (és korábban a Lynch Mob) énekese, Robert Mason vállalta a frontemberi posztot, ám még nála is nagyobb kihívással kell megküzdenie Steve Brown dobosnak, akinek nagynevű bátyját, a hátproblémái miatt visszavonult „Wild” Mick Brownt kell pótolnia. Nos, az első klip alapján a játéka éppoly energikus, mint nagynevű testvéréé.

 

 

Az április 9-én megjelenő ‘Phase2’ zenei irányvonalával kapcsolatban George Lynch azt mondta: „Az új albumon a kiadó kérésére sokkal inkább elmentünk a Dokken irányába. A Frontiers valami olyasmit akart, ami egy kicsit jobban a Dokken hangzására van szabva, ha meghallod, azt hiszem, egyetértesz majd azzal, hogy nagyon sikeresen teljesítettük ezt a feladatot.” Lássuk hát, milyen az a nem-Dokken, ami olyan, mint a Dokken, mert a fele gárda ex-Dokken!

Megosztás