Egy friss interjúban árulta el George Lynch, hogy nemrég ismét szóba került egy Dokken reunion lehetősége. A csapat ezúttal viszont csak a megfelelő előkészületek esetén állna ki a színpadra.

Dokken

Bár 2016-ban sok Dokken-rajongó álma vált valóra azzal, hogy a csapat néhány koncert erejéig összeállt, mégsem hengereltek a srácok, és ezt korábban George Lynch is elismerte. Egy friss interjúban azonban azt mondta a gitáros, hogy ennek ellenére ismét bevállalnának néhány koncertet, ezúttal viszont csak a megfelelő felkészülés mellett. „Igazából nemrég beszéltem Donnal egy kicsit, és mindketten egyetértettünk abban, hogy össze kell jönnie egy nagy jelentőségű reunionnak, méghozzá gondos és alapos felkészüléssel, nem úgy, mint legutóbb, amikor összecsaptuk a dolgokat.”

 

 

Mivel a banda klasszikus felállásából hátproblémái miatt „Wild” Mick Brown már nem zenél aktívan, ezért Lynch szerint a dobos posztra az egyértelmű választás öccse, Steve Brown lenne, aki az End Machine áprilisban megjelenő albumán püföli a bőrt testvére helyett.

Megosztás