Tegnap megjelent a Journey ‘Live In Concert At Lollapalooza’ című koncertlemeze, melyet még 2021-ben vettek fel, így új dalokat nem tartalmaz, de egy remek válogatás a zenekar életművéből két dobossal és két billentyűssel. Ez a felállás tette lehetővé, hogy az Only The Youngban még Jonathan Cain is gitárt ragadjon.

Journey

A Journey ‘Live In Concert At Lollapalooza’ című koncertfelvétele december 9-én jelent meg, az új és régebbi tagok igen erős kombinációjával. A nyolcvanas évek elejének „nagy felállásából” megmaradt két tag – Neal Schon gitáros és Jonathan Cain billentyűs – mellett Arnel Pineda énekes tagja tartósan a bandának 2007 óta, a Steve Smith-Ross Valory páros kirúgása után Narada Michael Walden dobos-producerrel vették fel a 2022-es albumukat, de a 2021-es koncerteken csatlakozott hozzájuk korábbi dobosuk, Deen Castronovo és Marco Mendoza basszer is, valamint Jason Derlatka billentyűs, akik mind kitűnő énekesek is egyben, így a repertoárban szereplő dalok vokáljait élőben is kifogástalanul tudják hozni. A megjelenés tiszteletére bemutatott Only The Youngban még Jonathan Cain is gitárt ragadott, de a korábban bemutatott Any Way You Want It és Be Good To Yourself is tökéletesen reprezentálja a felállás átütő erejét.

 

 

A koncertanyag 2 CD + DVD, Blu-ray, és 3 LP változatban kapható, vagy a digitális szolgáltatókon keresztül meghallgatható, de mindenkinek ajánljuk, hogy inkább a képanyagokra hajtson rá! A zenekar ötvenéves felállását a Totóval közös amerikai turnéval ünnepli jövőre. Minket is meglátogathatnának így párban!

A ‘Live In Concert At Lollapalooza’ dallistája:

01. Separate Ways (Worlds Apart)
02. Only The Young
03. Guitar Interlude
04. Stone In Love
05. Be Good To Yourself
06. Just The Same Way
07. Lights
08. Still They Ride
09. Escape
10. La Do Da
11. Piano Interlude
12. Who’s Crying Now
13. Guitar Interlude
14. Wheel In The Sky
15. Ask The Lonely
16. Open Arms
17. Lovin’ Touchin’ Squeezin’
18. Faithfully
19. Any Way You Want It
20. Don’t Stop Believin’

Journey

Megosztás