A Dead Daisies soron következő turnéján (amire mint tudjuk, leghamarabb 2022-ben kerülhet sor) Ozzy Osbourne és a Black Sabbath turnéfelállásának dobosa, Tommy Clufetos ül be a cájg mögé – jelentette be a zenekar az új album megjelenésének napján.

Tommy Clufetos

A mai napon kerül boltokba a Dead Daisies új albuma ‘Holy Ground’ címmel, amely a banda első lemeze Glenn Hugheszal a mikrofon mögött. A csapat ugyanakkor egy fontos hírt is megosztott ezen a jeles napon, méghozzá azt, hogy a 2018-as ‘Burn It Down’-on és az új albumon játszó Deen Castronovo dobos személyes egészségügyi problémák miatt határozatlan időre kiszáll, és egyelőre bizonytalan, hogy később csatlakozik-e ismét társaihoz. Helyettese az a Tommy Clufetos lesz, akit Ozzy Osbourne szólózenekarából, valamint a Black Sabbath turnéfelállásából ismerhetünk, de a Dead Daisies rajongóinak sem ismeretlen arc, ugyanis 2015-ben már játszott együtt a csapattal néhány koncerten.

 

 

A zenekar egyébként az elmúlt napokban pár hangulatfokozó videót kitett a netre a megjelenés előtt, ezeket lentebb összegyűjtöttük neked.

Megosztás