Bár még korai a turnézásról és a koncertekről beszélni, a Testament már tervezgeti a jövőt. Chuck Billy szerint pár új dallal újra kiadhatják a portyázás előtt legutóbbi lemezüket, amelyen ezúttal címadó tétel is lehet.

Testament

Hamarosan új Testament-dalok jelenhetnek meg, ha Eric Peterson is úgy akarja. Erről a banda frontembere, Chuck Billy beszélt egy friss interjúban. Az énekes arra a kérdésre, hogy dolgoznak-e jelenleg  új zenéken, a következő választ adta: „Közösen nem dolgozunk új anyagon, azonban Eric Peterson ír zenéket, ezek közül viszont még nem hallottam semmit sem. Minden tőle indul el, úgyhogy egyelőre csak várok, a megfelelő hangulatban kell lennie a dalszerzéshez. Mivel a világjárvány miatt mindannyian otthon vagyunk, ezért úgy gondolom, hogy jammel és ír dolgokat. Valószínűleg néhány új dalunk mindenképpen lesz, van is értelme a dolognak, mivel így talán újra kiadhatnánk a ‘Titans Of Creation’ lemezt. Annak a lehetősége is felmerült, hogy írunk egy Titans Of Creation című nótát, mivel az előző albumon nem volt címadó dal.”

 

 

A csapat legutóbbi albuma, a ‘Titans Of Creation’ 2020 áprilisában jelent meg, azóta viszont csak Chuck Billy koronavírus-fertőzése miatt hallhattunk a zenekarról. Az énekes egyébként már jól van, azonban a fent említett interjúban elmondta, hogy még mindig vannak kisebb utóhatásai a fertőzésnek, továbbá azt sem tudja megmondani, hogy nagyobb terhelés (például egy turnén) esetén milyen formában lesz a hangja.

Megosztás