Törölte 2021-es európai turnéját Nick Cave és csapata, így hozzánk sem jönnek el, a jegyeket természetesen visszaváltják.

Nick Cave

Nick Cave és zenekara idén nyárra tervezett európai turnéját 2021 tavaszára ütemezte, azonban most ezt is halasztották, és egyelőre pótlás nélkül, így nem tudni, mikor láthatjuk őket ismét hazánkban. A koncertet szervező Concerto Music az alábbi közleménnyel jelentkezett:  „Felkészülünk az online vásárolt jegyek automatikus visszafordítására: jegyértékesítő partnerünk, a Ticketportal mihamarabb megindítja a visszafordításokat. Az összeg arra a számlára kerül visszafordításra, amelyről a vásárlás történt, előfordulhat, hogy az összeg a vásárlás dátumánál kerül jóváírásra és banki értesítőt nem kap. Az online vásárolt jeggyel rendelkezőknek nincs teendője. Az eladott jegyek nagy száma miatt szíves türelmüket kérjük, előre láthatólag január 31-ig végzünk a procedúrával.”

 

 

A személyesen vásárolt jegyeket a vásárlás helyén lehet visszaváltani, azonban ha az nincs nyitva, akkor a jegy másolatát e-mailben kell elküldeni a ticketportal@ticketportal.hu címre. További információkat a koncert Facebook-eseményében találhatsz.

Megosztás